vrijdag 10 augustus 2007

Happy Campers

Hoppakee, weer een video. We hebben er weer twee shows op zitten, en Martijn zelfs vier. De PAWNS hebben namelijk voor de komende paar shows geen drummer, dus Martijn valt even in, zodat ze toch nog een paar nummers kunnen spelen.
De eerste show was in Eugene. Onderweg naar Eugene hebben we een nacht gekampeerd (check die video). De show was op een buitenpodium achter een huis. We speelden onder andere samen met de band van Sax, waar we net als tijdens de vorige tour hebben geslapen.
De tweede show was in Portland, in een alternatieve boekwinkel. De show werd geopend door dichter Mark Bruback, daarna speelden wij en de PAWNS, en tot slot gaf MDC (unplugged) een show. Het huis van Dave van MDC was, wederom net als tijdens de vorige tour, onze slaapplek. En dat is dus helemaal OK, want dat betekent ontbijt met vers sap (deze keer wortel/appel/bieten) en pannenkoeken met bananen en jam. Bedankt Dave!

(En voor de vaste kijkers: ja, er is weer weinig bier te zien in het filmpje, maar wel een kater, dus dat lijkt me duidelijk...)

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hé bikkel-Martijn (twee bands!), mini-gitaar-BJ en eh... tja... lieve oh nee superstoere Ruben!

Wat ziet het er onwijs gezellig en relaxed uit allemaal! Mooi zo!

Anoniem zei

Wie is Dieuwke?